Kamerverhuurvlissingen.nl

Ongeveer een half jaar geleden zijn we begonnen met het opknappen van het studentenhuis. Dit betekent dat alles vernieuwd is.

 

Het studentenhuis bevat in totaal vijf kamers. De grootte van de kamers variëert van 12 tot 18 m2. Alle kamers zijn voorzien van laminaat, rolluiken en het nodige meubilair. De huurprijs van de kamers variëert tussen de € 340,- en € 410,-. Deze prijzen zijn inclusief gas, water, licht, t.v, internet en gemeentelijke heffingen. Het internet is draadloos. Sommige kamers beschikken over een eigen wasbak.

 

De gemeenschappelijke ruimtes van het huis bestaan uit twee toiletten, een badkamer, een keuken, de tuin en een fietsenhok. De keuken is onlangs vernieuwd en bevat een eetkamertafel met vier stoelen. De keuken is van alle gemakken voorzien: vaatwasser, oven, magnetron, waterkoker enz.

 

De badkamer is voorzien van een badkuip. Verder is er in het huis een strijkplank en strijkbout aanwezig.

 

Er is momenteel veel vraag naar kamers in Vlissingen, informeer daarom eerst bij ons welke kamers er nog beschikbaar zijn.

 

Een kleine impressie...

 

Rechts zie je een kleine impressie van onze kamers. Wil je een volledig beeld van het huis en de kamers krijgen? Klik dan op de button 'Fotoalbum'.

Kamerverhuur Vlissingen

De kamers en gemeenschappelijke ruimtes